رئیسی نمایه

رییس قوه قضاییه با تأکید بر لزوم برخورد قاطع دادگستری‌ها با زمین خواری‌ها گفت: وزارت جهاد کشاورزی به عنوان مسئول صیانت از ذخایر ملی باید با جدیت وارد میدان شود.

به گزارش مشرق، بنابر اعلام مرکز رسانه قوه قضاییه، آیت‎الله سید ابراهیم رییسی در جلسه پیگیری اجرای مصوبات سفرهای استانی خود به البرز و یزد، بر اجرای کامل طرح پایش زندانیان در سراسر کشور تأکید کرد و گفت: باید وضعیت تک‎تک زندانیان به دقت بازنگری شود تا کسی بدون دلیل در زندان نماند و حتی یک مورد هم نباید از قلم بیفتد.

رییس قوه قضاییه تأکید کرد: اگر طرح غربالگری زندانیان به طور دقیق و همه‎جانبه اجرا شود، اتفاق مبارکی خواهد افتاد و آثار فراوانی در کاهش جمعیت کیفری کشور و باز اجتماعی شدن زندانیان خواهد داشت.

آیت‎الله رییسی همچنین با تقدیر از اقدامات مسئولان قضایی استان‎های البرز و یزد برای رفع موانع تولید به عنوان یکی از مأموریت‎های اصلی دستگاه قضا، اظهار داشت: قاچاق کالا از موانع رونق و جهش تولید است و برخورد با این مسأله باید در سطح کشور با حساسیت پیگیری شود.

در این جلسه رییس کل دادگستری استان البرز در ارتباطی تصویری با ارائه گزارش عملکرد بخش‎های قضایی استان در اجرای دستورات پنج گانه ابلاغی در سفر استانی سال گذشته رییس دستگاه قضا، از تهیه کارنامه قضایی فعالان اقتصادی برای رفع موانع تولید در این استان خبر داد.

دکتر فاضلی گفت که با پیگیری‎های صورت گرفته و هماهنگی با مسئولان اجرایی استان البرز، گندم مورد نیاز برای شرکت تک‎ماکارون تأمین شده و این شرکت که در آستانه تعدیل نیرو قرار داشت، در حال حاضر به‎صورت کامل در سه شیفت کاری مشغول کار است.

وی همچنین از تشکیل شورای حل اختلاف ویژه فعالین اقتصادی استان خبر داد و اعلام کرد از مجموع ۲ هزار و ۲۷۹ فقره دعاوی ارجاعی به این شورا، حدود ۳۰۰ مورد تنازعات منتهی به صلح و سازش شده است.

رییس کل دادگستری استان البرز با اشاره به شناسایی ۸ هزار حلقه چاه غیرمجاز در سطح استان از مسدود شدن ۳۵۰ حلقه از این چاه‎ها طی یک‎سال گذشته خبر داد و متذکر شد: تعیین تکلیف هزار و ۵۰۰ حلقه چاه‎ غیرمجاز حفاری شده در محدوده ویلاهای غیرمجاز نیز در دستور کار مراجع قضایی استان قرار گرفته است.

فاضلی در ادامه از تشکیل قرارگاه صیانت از بیت‎المال برای جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی در استان البرز خبر داد و گفت: در ۶ ماه نخست امسال ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار اراضی کشاورزی رفع تصرف و آزادسازی شده که ارزش مالی آن‌ها ۶ هزار میلیارد تومان است.

وی در پایان سخنانش با اشاره به کمبود قاضی و کارمند دادگستری استان البرز نسبت به حجم مشکلات قضایی استان به دلیل مجاورت با پایتخت، خواستار دستور ویژه آیت‎الله رییسی برای تأمین اعتبارات و نیروی انسانی مورد نیاز این مجموعه شد.

رییس قوه قضاییه با تقدیر از اقدامات دادگستری استان البرز در اشتغالزایی و رفع موانع تولید، رسیدگی به پرونده‎های قضایی و کاهش جمعیت کیفری زندان‎های استان و صیانت از اراضی ملّی و حل اختلافات، معاون منابع انسانی قوه قضاییه را موظف کرد هفته آینده برای بررسی و رفع مشکلات و نیازهای مجموعه قضایی استان به البرز سفر کند.

آیت‎الله رییسی گفت: استان البرز جاذبه‎های زیادی دارد که برخی به طمع بیفتند و بخواهند با دست‎اندازی به اراضی ملّی و تغییر کاربری اراضی کشاورزی اقدام به ویلاسازی و ایجاد مراکز تفریحی کنند.

رییس قوه قضاییه با بیان این که زمین خواری در همه جای کشور وجود دارد و تغییر کاربری اراضی یکی از معضلات فراگیر است، اما وضعیت در البرز حادتر است، تأکید کرد: اقداماتی که برای رفع تصرف اراضی و جلوگیری از تغییر کاربری‌ها انجام شده، باید با قاطعیت پیگیری شود.

آیت‎الله رییسی گفت: جلوی تخلف را باید از سرچشمه گرفت. هر قانون‎شکنی و جرم یک قانون‎شکنی و جرم دیگر را در پی دارد. وقتی اراضی کشاورزی با تخلف تغییر کاربری داده می‌شوند، حفر چاه‎های غیرمجاز هم در این اراضی انجام می‌شود.

رییس قوه قضاییه وزارت جهاد کشاورزی را مسئول حفظ ذخایر ملی و منابع کشاورزی دانست و تأکید کرد: وزارت جهاد کشاورزی باید با جدیت وارد میدان شود و اجازه ندهد افراد سودجو کاربری اراضی کشاورزی را تغییر دهند.

غلامحسین اسماعیلی سخنگوی دستگاه قضا نیز با اشاره به دستور رییس قوه قضائیه مبنی بر پیگیری وضعیت واگذاری شرکت تراورس در حاشیه سفر به استان البرز، از قطعی شدن حکم شعبه ۲۱ دادگاه حقوقی تهران برای ابطال قرارداد واگذاری «شرکت تراورس» در استان البرز به شرکت امیرمنصور آریا در روزهای اخیر خبر داد و گفت که این شرکت با با پیگیری‌های قوه قضاییه به بیت‎المال بازگردانده شده است.

در ادامه جلسه، رییس کل دادگستری استان یزد در ارتباطی تصویری با رییس قوه قضاییه نیز با اشاره به دستور رییس قوه قضاییه مبنی بر پیگیری وضعیت واگذاری شرکت «فولاد میبد» در جریان سفر به استان یزد، اعلام کرد که با پیگیری دادگستری استان، در هفته‌های گذشته قرارداد واگذاری این شرکت ابطال شده است تا این شرکت از یک رکود نزدیک به سه ساله خارج شود.
آقای دهشیری همچنین از کاهش ۱۱ درصدی ورودی پرونده‎ها در این استان در یک‎سال اخیر خبر داد و گفت که عملکرد شعب دادگستری در رسیدگی به پرونده‎ها رشدی ۸۰ درصدی داشته است.

وی از کاهش ۷۵ درصدی پرونده‎های معوقه خبر داد و اعلام کرد «پس از سفر آیت‎الله رییسی به یزد و تأکید بر سیاست حبس زدایی و کاهش جمعیت زندان ها، تعداد احکام جایگزین حبس از ۱۸۵ مورد به ۲۸۵ فقره افزایش یافته است.

وی همچنین از افزایش اتاق‌های دادرسی الکترونیک استان از ۱۰ اتاق به ۷۰ اتاق ظرف یک ماه اخیر خبر داد و گفت که از این تعداد اتاق یک اتاق برای رسیدگی به دعاوی صنعتگران و یک اتاق نیز برای رسیدگی به دعاوی پزشکان اختصاص داده شده است.

رییس کل دادگستری استان یزد در ادامه گزارش خود اعلام کرد: ۱۲ هزار فقره پرونده فساد اقتصادی در این استان با عناوین مختلفی، چون ارتشاء، اخلال در نظام اقتصادی و احتکار، پولشویی و دلالی و تصرفات غیرقانونی مورد رسیدگی قرار گرفته که ارزش مالی آن‌ها جمعاً ۱۴ هزار و ۴۷۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بوده است.

دهشیری همچنین گفت که در ۸ ماه اخیر ۴۱۶ هکتار اراضی ملی استان رفع تصرف شده که ارزش مالی آن‌ها پنج هزار و ۳۸۱ میلیارد ریال بوده است.

«۱۰ هزار ملاقات مردمی در راستای اجرای بخشنامه حفظ کرامت انسانی، ۱۳ هزار و ۹۱۹ مشاوره حقوقی حضوری و تلفنی که منجر به جلوگیری از تشکیل ۱۳ هزار فقره پرونده قضایی شد و اشتغالزایی برای زندانیان و کسب درآمد ۷ میلیاردی از محل فروش ۱۵ هزار اثر تولیدی آنها» از دیگر اقدامات دادگستری یزد در یک ‎سال اخیر بوده است.

رییس دادگستری کل استان یزد در پایان گفت که ستاد اقتصاد مقاومتی این دادگستری در رسیدگی به ۹۰ درخواست از ۱۳۰ درخواست فعالان اقتصادی و با ۸۰ مصوبه برای تأمین امنیت سرمایه‎گذاری در استان موجب جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی و رفع مشکل ۵ هزار کارگر شده است.

آیت‎الله رییسی با تقدیر از اقدامات دادگستری استان یزد، اشتغالزایی برای زندانیان را گامی مهم برای بازاجتماعی شدن زندانیان و تأمین معیشت خانوده‎های آن‌ها دانست و بر لزوم تداوم این برنامه برای رسیدن به استاندارد ۵۰ درصدی تعیین شده در مرحله اول اجرای طرح اشتغالزایی برای زندانیان تأکید کرد.

رییس قوه قضاییه با ابراز رضایت از روند رسیدگی به پرونده‎های معوقه در دادگستری استان یزد، تأکید کرد: کرونا نباید مانع از رسیدگی عادلانه و سریع به پرونده‎های قضایی شود و پرونده‎های معوقه باید تا پایان سال جاری در سراسر کشور تمام شوند و اگر پرونده‎ای باقی ماند، تأخیر و تعویق در رسیدگی به آن حتماً باید توجیه داشته باشد.

آیت‎الله رییسی از استان یزد به عنوان یکی از استان‎های صنعتی یاد کرد و با تقدیر از اقدامات صورت گرفته برای رفع مشکلات تولیدگران و موانع تولید در این استان بر لزوم تداوم این روند تأکید کرد.

رییس دستگاه قضا با بیان این که سفرهای استانی بدون پیگیری و اجرای به موقع مصوبات بلااثر است، متذکر شد: همه همکاران دستگاه قضا باید با اجرای مصوبات سفرهای استانی در جهت تحول قضایی حرکت کنند تا مردم طعم شیرین عدالت و خدمت را بچشند.

آیت‎الله رییسی بر لزوم اولویت‎بندی برنامه‎ها و اقدامات دستگاه قضایی تأکید کرد و گفت: امنیت عمومی از مهم‌ترین اولویت‎ها برای مردم است و باید همه ظرفیت‎ها برای تأمین امنیت عمومی به کار گرفته شود.

رییس قوه قضاییه از اقدامات دادگستری استان یزد در حفظ کرامت نیز تقدیر کرد و گفت: توجه به حفظ کرامت یک توصیه اخلاقی نیست بلکه یک الزام برای همه همکاران قضایی است و همه باید احساس کنند مجموعه دستگاه عدلیه و دادگستری‌ها در حال حرکت و پویایی است.

 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 44
  • در انتظار بررسی: 3
  • غیر قابل انتشار: 39
  • Ali IR ۱۶:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    14 3
    در تمام زمین‌خواری ها در مناطق خوش آب و هوا خاموشی دهیاران و شوراهای محلی بعلت اخذ...مشهود است و بدتر از آن گرفتن انشعابات آب و برق و گاز بدون سند از وزارتخانه های دولت می باشد،???
    • م IR ۲۰:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
      3 2
      آقا جون وقتی دهیار جلوی کار رو میگیره طرف میره با پارتی بازی انشعابات رو میگیره خوب دیگه چرا خودشو تو محل خراب کنه پس سکوت کنه بهتره کو امتیت شغلی دهیاران که بخواد جلوی زمین خوارا رو بگیره
  • Ali US ۱۶:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    1 0
    دیماه سال ۹۸ بما فاکتور فروش داده گفته ۴ ماهه تحویل میدم طبق فاکتور ماهم کشاورزیم به امید اینک فصل برداشت سال ۹۹ با کمباین کار میکنیم قسط و بدهی کمباین رو پرداخت میکنیم بعد از اتمام قرداد فاکتور با مسئول فروش مهندس چراغی زنگ زدیم حضوری رفتیم هر بار سر ماه رو قول دادن ۱۲ ماه گذشت ولی سربرج مهندس چراغی نشده حتی بما گفتن خوشحال باشید کمباین گرون شد مال شما با همون نرخ قبلی تحویل داده میشه ماهم ۵۰ میلیون به سند شهری برایر۷ سال ضمانت قسط کمباین به صاحب ساختمان دادیم ۶۲ میلیون قسط کمباین شده هرسال الانم بعد ۱۲ ماه ن کمباینو تحویل دادن قیمت کمباینم سال ۹۹ ۳ بار پشت سر هم افزایش قیمت دادن از ۳۲۰ به ۸۰۰ میلیون رسانده بما خم میگویند باید با نرخ روز دلار محاسبه کنیم و پرداخت کنید
  • IR ۱۶:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    9 0
    تغییر کاربری ها رو چرا از اول جلوش رو نمی گیرید میزاری ساخته بشه و کلی هزینه و سرمایه مملکت مصرف بشه بعد تخریب میکنید آب ،برق ، گاز ، تلفن و همه امکانات میدید پولش رو هم می گیرید
  • IR ۱۷:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    5 1
    بهترین راه پیشگیری از زمین خواری اینست که شرکت برق آب و گاز و مخابرات و اداره راه آنهای که ماشین آلات راه سازی و جاده سازی دارند.مکلف بشوند که هیچگونه خدماتی به این زمین خواران ندهند والسلام.
  • م IR ۱۷:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    3 0
    مسئول و کارمندی که با پارتی بازی و فامیل بازی رفته سر کار چطوری میتونه کار کنه !!! همش الکی خبر داغ چند روز پیش باستی هیلز کرج برید ببینید چی شد؟!!!!
  • پ IR ۱۷:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    0 0
    آقای رئیسی برای زمین خواری و تغییر کاربری قانون مشکل دار و قدیمی هست دوم به یک جایی از کار به بن بست میخورین چون نظام جامعه معماری و شهرسازی اجرا نمیشه بالاخره شخص روستایی باید خونه داشته باشه زمین از کجا بگیرع
  • م IR ۱۷:۴۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    4 2
    دیگه کرج و باغ شهری نمونده اراضی ساوجبلاغ کردان و... خود شهرک صنعتی بهارستان فاز 4 یکی پشتش و بگیره رو چ جساب کوهپایه و درخت کاری رو یا بولدوزر صاف کردن ی عده اومدن کارخونه زدن با ادعای کار افرینی
    • IR ۲۱:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
      0 0
      ساوجبلاغ چندماهه دادستان نداره!!!!!!!!! علیرضادهقانیان دادستان سابق بودکه 6ماه قبل آمده بود،معرفی شدبرای مدیریت حفاظت واطلاعات دادگستری کل استان البرز وازاوایل شهریور99تا الان ساوجبلاغ که یکی از مهمترین محل های زمینخواری ورودخانه خواری وتغییرکاربری هست،دادستان ندارد!!!
  • صمد IR ۱۸:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    0 0
    با سلام عرض ادب به زحمت کشان مملکت عزیزمان در مورد بعضی از زمینهای کشاورزی که آب چاه عمیق رودخانه ندارن چه کنیم چون آب ندارن صنعتی کردن اینها عیبی دارد اشتغالزایی هم میشود برای جوانان
  • اکبر IR ۱۹:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    2 0
    حبس تنهامجازاتی است که دربسیاری مواردحق مظلوم را زنده میکند
  • IR ۱۹:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    1 0
    آقای رییس اگر میخواهد رسیدگی به اینجور تخلفات ....مثل زمین خواری . کوه خواری دریا خواری ..... فساد و رانت زودتر به فرجام برسد باید کار را بدهید به جهادی ها و بسیجی های متخصص از اینها فقط برای تخلیه آب کوچه های اهواز استفاده نکنید اینها خیلی هاشون تحصیل کرده و متخصص هستند و مخلص و پاک دست
  • IR ۱۹:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    2 1
    سید بزرگوار درود بر شما زبان قاصر از خدمات شما به کشور است خدا حافظ شما باد انشاءالله امید مستضعفان .
  • ۱۹:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    2 1
    هر چند بسیار دیر شده چون کوهها دشتها جنگلها و زمینهای کشاورزی بسیاری به تاراج رفته ولی برای اندک باقی مانده هم ارزش دارد. جناب رئیسی سر مارها باید قطع شود و سر مارها در لانه های فساد شهرداریها، شوراهای شهر و روستا، استانداریها و بانکهاست. ودر مرحله بعد نوچه هایشان باید به اشد مجازات محکوم شوند.
  • IR ۲۰:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    1 0
    بدون ملاحظه باید تمام افرادی که تو این قضایا دست دارند رو پای میز محاکمه بکشانند...یه سریاشونو باید ببرن تو محل شلاق بزنم تا ترس بی افته تو جون این رئیس و روسا ...لودر بزارن و ملک رو با خاک صاف کنن
  • فری IR ۲۰:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    1 0
    من از آقای رئیسی تشکر میکنم که ایشان کارهای بی‌سابقه ایی در کشور انجام داده و فسادهای بزرگی را که بصورت سیستمی و مافیایی حتی در خود قوه هم بوده با شهامت کامل پیگیری کرده .راستش دل آدم بدرد میاد از اینهمه ظلمی که یکسری خون اشام با مردم مظلوم کردن
  • ناشناس IR ۲۰:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    1 0
    با عرض تشکر از آقای ریئسی که موجبات دلگرمی نه تنها مردم ایران بلکه تمامی ایرانیان شدید..
  • عبدل ...خرنه IR ۲۱:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    1 1
    خخخخخخخخخخخخ فقط ریا
  • هاشمی IR ۲۱:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    3 0
    متاسفانه مردم کشور ما در موضوع زمین مشکلات بسیاری دارند و بیشتر باید تاسف خورد که این معضلات اکثرا با دستگاه های اداری کشور مانند شهرداری ها رقم خورده است. به عنوان مثال شهرداری یک منطقه در شهرستان، زمین های خرد و با متراژهای محدود دویست سیصدمتری را بیش از دو سه دهه است که غصب کرده و بلاتکلیف گذاشته و به مردم پاسخ درستی نمی دهد و بدتر آنکه مردم را به هیچ حواله می دهند!!! این موضوع زیبنده سیستم اداری در دولت اسلامی کشورمان نیست که حق مردم را از ایشان دریغ کنیم. رانت خواری و زمین خواری و غصب ملک که دیگر آن قدر زیاد شده که مردم برایشان عادی شده و ان قدر از صدا و سیما و سایر رسانه ها منتشر می شود که ظاهرا نخ نما شده است!!!
  • IR ۲۲:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    0 1
    اتفاقا یکی از دلایل افزایش قیمت زمین و مسکن در سراسر دنیا همین قوانین سختگیرانه تغییر کاربری و مخالفت با ساخت و ساز است.
  • IR ۲۲:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    0 1
    چه اهمیتی داره زمین کشاورزی تبدیل به ملک مسکونی بشود یا نشود. چیزی که برای کشاورزی اهمیت داره آب هست و آب هم از باران به دست می آید و می توان به یک زمین دیگر انتقال داد و با زه کشی محصول برداشت کرد.
  • IR ۲۲:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    1 0
    بیشتر کسانی که از خراب کردن املاک سود می برند یا روستاییانی هستند که نگران تغییر بافت جمعیتی هستند یا ثروتمندانی هستند که نگران ویو ابدی و ترافیک و بکر بودن هستند. یا کسانی با انگیزه حسادت این حرف ها را می زنند.
  • ک. IR ۲۲:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    2 2
    حمایت از دستگاه قضا
  • IR ۲۲:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    1 1
    خدا قوت ابراهیم بت شکن
  • IR ۲۲:۳۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    0 0
    طبق قانون اساسی وظیفه دولت هست که برای مردم مسکن فراهم کند. ۳۰ سال اول انقلاب محدودیت های ساخت و ساز نبود و مردم خودشان خانه می ساختند و هزینه ای هم به دولت تحمیل نمیشد. وقتی دولت خودش متولی و متصدی ساخت مسکن شد. برابر با نقدینگی موجود را دولت پول چاپ کرد تا بتواند یک ملیون مسکن بسازد. از طرفی به شدت پیگیر تغییر کاربری اراضی شد و در هر دو ناموفق بود چون قیمت زمین را با محدود کردن عرضه به شدت بالا برد. به جای تخریب مسکن ماشین آلات ساختمانی را درگیر ساخت مسکن کنید.
  • IR ۲۲:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    3 0
    ۲ ملیارد متر مکعب آب شیرین از استان البرز مستقیم وارد سفید رود میشه و به دریای مازندران میریزه. چرا واقعا باید این جور باشه؟ چرا هیچ استفاده ای از این آب نمیشه. با این آب میشه دو تا شهر به بزرگی تهران را تغذیه کرد و ما می تونستیم نصف جمعیت کشور را تامین کنیم. به جای خراب کردن درست کنید.
  • IR ۲۲:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    0 0
    دادگاه ها باید مبارزه جدی کنند با زمین خواری و کوه خواری
  • IR ۲۲:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    1 0
    سلام وَيَقُولُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَوْلَا أُنْزِلَ عَلَيْهِ آيَةٌ مِنْ رَبِّهِ ۗ إِنَّمَا أَنْتَ مُنْذِرٌ ۖ وَلِكُلِّ قَوْمٍ هَادٍ سوره ۹۹ تو را بس
  • IR ۲۲:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    4 0
    ۲ ملیارد متر مکعب آب شیرین از استان البرز مستقیم وارد سفید رود میشه و به دریای مازندران میریزه. چرا واقعا باید این جور باشه؟ چرا هیچ استفاده ای از این آب نمیشه. با این آب میشه دو تا شهر به بزرگی تهران را تغذیه کرد و ما می تونستیم نصف جمعیت کشور را تامین کنیم. به جای خراب کردن درست کنید.
  • US ۲۳:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    1 0
    تازمانی که زمین روازسرمایه جدانکنیدوزمین روجزطبیعت ندونیدوبه هرکس اندازه سهمش زمین ندیدهیچ قانونی فایده نداره مشکل سرمایه ای بودن زمینه
  • IR ۲۳:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    2 0
    بلای جان بیت المال و املاک مردم، برخی دهیاری ها و شهرداری ها هستن که هر تخلف رو به راحتی انجام میدن و حق الحسابشون رو میگیرن
    • ناصر IR ۰۳:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۴
      2 0
      ایضا جهاد کشاورزی و منابع طبیعی وثبت اسناد و دادگاه ها هم در این کاردخیل اند
  • بهرام IR ۲۳:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۳
    0 2
    بفرمائید زمینی که هیچ گونه قابلیت کشاورزی نداره و یک بنای ۶۰ تا ۷۰ متری ساخته شده و حداقل ۴۰ تا ۵۰ تا درخت کاشته شده و باعث زیبا سازی شده رو با چه منطقی تخریب میکنید مستندا زمین های بایری که در اطراف این باغ ویلاها هست همگی شدن زباله دانی و محل سگهای ولگرد حال باغ ویلا با درخت بهتر است یا زباله دانی ویا تخریب؟
    • US ۱۵:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۴
      0 0
      ایول این نظر منطقی بود
  • خسرو IR ۰۰:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۴
    1 0
    سلام اینجانب از قوه قضاییه تقاضامندیم هر چند خودم هم باغی دارم جلوی این ساخت وسازهای زمینهای کشاورزی را بگیرید و خراب کنید این ویلاها را حتی باغ خودم را
  • خسرو IR ۰۰:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۴
    1 0
    منطقه ایی هست در شهر اصفهان به نام رهنان که شهرداری این منطقه تمام زمینهای کشاورزی را دارد پروانه دیوار کشی میدهد بخاطر اینکه به پول برسد خواهشن اقدام نماید مسولش هم شهرداری رهنان است
  • خسرو IR ۰۰:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۴
    1 0
    همیشه بی عدالتی بوده یکی باید دهتا ویلا داشته باشد یکی باید برای تفریح خانواده جایی برای رفتن نداشته باشد و تمام زمینهای کشاورزی را نابود کنند و کسی هیچ کاری نداشته باشد
  • IR ۰۰:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۴
    1 0
    سلام بر سید بزرگوار لطفا در استان خراسان رضوی شهرستان نیشابور بخش زبرخان روستای سعیدیه سری بزنید و ببینید چطور باغات زیبای روستا یکی پس از دیگری تبدیل به ویلا شده و میشود متاسفانه دهیار و شورای ده هیچ اقدامی نم کنند
  • IR ۰۶:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۴
    0 1
    وقتی قیمت زمین در شهرها به شکل سرسام آوری رشد کرده بدون شک یک راه حل مشکل زمین استفاده از ظرفیت روستاها و مهاجرت معکوس به روستاهاست. نمی دانم چرا بعضی ها در این مورد تردید دارند و اصرار به حفظ زمین های کشاورزی دارند. همین الان کشور هلند صرفا با استفاده از گلخانه بعد از آمریکا دومین صادرکننده محصولات کشاورزی است.
  • IR ۰۶:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۴
    1 1
    اتفاقا وقتی سرمایه از شهر به روستا منتقل نشه بعد از مدتی روستا متروکه میشه این طور نیست که شما املاک را تخریب کنید و کشاورزی هم حفظ بشه.
  • رمضان محبی IR ۰۹:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۴
    0 0
    سلام ازجناب رئیسی درخواست بازگشت شرکت مخابرات ازخصوصی بودن به حالت قبل یعنی دولتی بودن رادارم زیراسهامداران عمده آن حق وحقوق بازنشستگان مخابرات راضایع کرده وبه آنها ستم میکنندومانندهپکوودشت مغان ونیشکرهفت تپه بازنشستگان رابه صلابه کشیده اند
  • سیداصغرساداتی IR ۱۱:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۴
    1 1
    خداوند انشاءالله این سیدبزرگوارو مردمی راحفظ نماید. درود و رحمت خدا بر تو بادای سیدمظلومان. ولی ای کاش همکاران ایشان نیزدرک کنندو به فرمایشات ایشان گوش فرادهند.
  • IR ۲۰:۵۱ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۴
    2 0
    زمین خواری چیز محدود و کوچکی نیست که بشه مخفیش کرد کافیه دور و اطراف شهرها و نقاط خوش منظره بگردی میبینی ویلاهایی که غیر مجاز احداث شدند
  • Ab654321 IR ۰۱:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۱۵
    0 0
    سلام البرزرامیدانم چرامیتوانم کمکتان کنم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس